Cristian Galea: creșe, grădinițe și școli modernizate pentru educația copiilor Aradului

Educația este domeniul asupra căruia administrația publică locală trebuie să-și acorde tot interesul. Un sistem educațional modern, eficientizat și adaptat cerințelor societății este baza unei dezvoltări sănătoase a unui oraș. Cristian Galea, candidatul PMP la Primăria municipiului Arad, este pregătit să acorde educației toată atenția atunci când va ajunge în fruntea Primăriei. „Educația joacă un rol esențial în societățile prospere. Orașele dezvoltate sunt fundamentate pe învățământ de înaltă calitate. Administrația locală este responsabilă de buna funcționare, de modernizarea și de dotarea școlilor și a grădinițelor de stat. O nevoie mare a părinților de școlari și liceeni este ca ei să își știe copiii în siguranță. În acest moment, deși avem Poliția locală care ar putea acoperi această necesitate, în multe școli avem paznici plătiți din banii părinților. Infracționalitatea din școli este în creștere, iar administrația locală trebuie să ia măsuri urgente. În ceea ce privește învățământul universitar, cred că este important să integrăm studenții în viața orașului. Împreună cu ei, putem dezvolta proiecte ambițioase. În acest fel toată lumea câștigă: orașul se dezvoltă, studenții pun în practică ceea ce învață, iar după terminarea facultății s-ar putea să aleagă să rămână aici. Îmi doresc mult să creștem nivelul educațional al universităților din Arad, accentuând domeniile corelate cu viziunea orașului. Un alt element educațional îl reprezintă activitățile extracuriculare: muzica, arta, sportul. Cei care își doresc să se dezvolte și din acest punct de vedere vor fi încurajați. Implicarea copiilor în viața orașului le crește stima de sine, îi face mai curajoși și mai sănătoși”, a declarat Cristian Galea, candidatul PMP la Primăria municipiului Arad.
Copiii educați sunt copii fericiți. Copiii fericiți fac #AradulFericit. Pentru aceasta, votați un arădean, votați Cristian Galea!

(Comandat de Partidul Mișcarea Populară-Filiala Județeană Arad, executat de SC T&T LINES SRL, portal www.arad24.net, CUI mandatar financiar: 21200020)

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 × 2 =