Elena Bozian lansează primul single din carieră – “Nu mă lasă”

Elena Bozian, finalista Vocea României 2019, lansează prima piesă din carieră – “Nu mă lasă”. Piesa a fost produsă în studiourile Quna Music, compoziţia îi aparține Alexandrei Dinu, povestea melodiei fiind inspirată din trăirile interpretei, în timp ce Robi Velisar și Sergiu Ene s-au ocupat de producţie.
„Parfumul acestei piese este reprezentat de gândurile mele, pe care nu am avut curaj să le spun niciodată, dar am îndrăznit să le scriu pe o foaie, uitată undeva prin birou. Am creat o conexiune destul de puternică după ce i-am înmânat Alexandrei Dinu aceste gânduri, ea a putut să mă înțeleagă și astfel a luat naștere piesa “Nu mă lasă””, a declarat Elena Bozian.
O producţie MediaPro Music şi Voices Media, videoclipul piesei „Nu mă lasă” a fost realizat de „Călătorie Magică”, fiind regizat de către Alex Marica şi fost filmat în București.
Pe Elena Bozian am cunoscut-o prima dată, în 2019, la Vocea României, unde a ajuns până în finala concursului, alături de antrenorul său, Horia Brenciu.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 4 =