Aura B și Jurca lansează „Te Recuerdo”

După colaborarea cu Alex Mica, Aura B lansează o noua piesă, „Te Recuerdo”, în colaborare cu Jurca, single al cărui videoclip este regizat de Călătorie Magică.
„Piesa “Te recuerdo” este o piesă scrisă de mine, inspirată din viața mea personală, o piesă cu un mesaj frumos, piesă în care sper să se regăsească multe persoane. La această piesă am colaborat cu un tânăr rapper foarte talentat, român născut în Spania. Piesa era inițial doar cu mine, dar propunerea de colaborare cu Jurca a venit din partea unei persoane care mi-a filmat clipul “en tu mirada”, spunând că ar da foarte bine o parte de rapp pe piesă, idee cu care am fost de acord. Finalul piesei vă las pe voi să decideți dacă vă place, eu una sper să va bucure sufletul”, a declarat Aura B.
„Am cunoscut-o pe Aura când am filmat videoclipul acestei piese, asta fiind și prima piesă în care colaborăm. Am primit melodia ei și mi-a făcut mare plăcere să aduc și eu un aport la ea. Nu este o piesă goală, este o piesă cu mesaj frumos și lucrul acesta mi-a plăcut foarte mult. Sper să transmită lumii aceeași senzație care mi-a transmis-o și mie”, a adăugat Jurca.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

thirteen − 8 =