După doar trei zile de la eliberarea din penitenciar, a comis o tâlhărie care îl va trimite din nou după gratii

Un bărbat eliberat din penitenciar de doar trei zile riscă să ajungă din nou după gratii. El și-a tâlhărit un prieten de pahar într-un parc din Arad. Luni seara, în jurul orei 21.00, jandarmii arădeni au fost solicitați, pe apelul unic de urgență 112, să intervină într-un parc din municipiul Arad, unde a fost raportat un caz de tâlhărie. Apelul a fost făcut de către un cetățean care a asistat la întreaga scenă.
Jandarmii s-au deplasat de urgență în zona indicată și au găsit victima întinsă pe trotuar, cu leziuni la nivelul feței. Bărbatul le-a povestit jandarmilor ce s-a întâmplat, oferindu-le datele de identificare și semnalmentele agresorului. La fața locului a fost solicitat un echipaj de ambulanță, iar după ce victima a fost transportată la spital, jandarmii au plecat în căutarea agresorului. Acesta a fost identificat, după aproximativ două ore de căutări, într-o zonă apropiată de locul în care s-a petrecut fapta.
În urma verificărilor preliminare efectuate, jandarmii au constatat faptul că cei doi bărbați se cunosc, iar după ce au consumat împreună băuturi alcoolice, unul dintre aceștia l-a lovit pe celălalt cu pumnii în zona feței și i-a sustras din buzunar o sumă de bani, după care a fugit. Din declarațiile părții vătămate ar fi vorba de 300 de lei. Agresorul le-a declarat jandarmilor că a făcut acest lucru deoarece avea nevoie de bani să plătească o amendă.
Jandarmii au întocmit, pe numele bărbatului, acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, conform Codului Penal. Cazul a fost preluat de către polițiști în vederea continuării cercetărilor.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven + 16 =