Coincidență? Târnova, paradisul flotanților. Sistemul informatic al MAI a căzut

Foto: Arhiva

Comuna Târnova a ajuns adevărat paradis al flotanților. Aproape 500 de persoane au ales să-și facă viză de flotant la Târnova, putând să-și exercite dreptul de vot în această comună. Conform informațiilor pe care le-am primit de la fața locului, se pare că sunt cazuri de câteva zeci de peroane care au primit viză de flotant la aceeași adresă, fără ca acest lucru să ridice vreun semn de întrebare autorităților.
Pentru Târnova, nu este o noutate. Voci avizate din mediul politic spun că tot cu ajutorul flotanților s-a făcut diferența la alegeri și cu patru ani în urmă. Deputatul Florin Tripa a ridicat problema flotanților din mai multe localități din județ, solicitând o anchetă din partea prefectului. Din câte știm, solicitarea sa nu a avut vreun ecou.
În altă ordine de idei, coincidență sau nu, în această dimineață s-a anunțat că sistemul informatic al Ministerului Afacerilor Interne a căzut și nu se poate spune câte vize de flotant s-au dat în ultimele zile la nivel național. De unde se poate ridica suspiciunea rezonabilă că ne putem afla în fața unui mecanism bine structurat de fraudare a alegerilor cu ajutorul voturilor acestor flotanți apăruți peste noapte. La Târnova, cei peste 400 de flotanți reprezintă peste 10 la sută din totalul alegătorilor așteptați la urne.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici