Edward Sanda și Nicole Cherry lansează piesa „Serenade”

Edward Sanda și Nicole Cherry colaborează pentru prima oara și lansează single-ul „Serenade”, o piesă despre iubirea în faza incipientă.
Versurile piesei relatează începutul unei povești de dragoste, în care protagoniștii se tatonează și încearcă să își dea seama dacă iubirea merită împărtășită sau nu. Este vorba despre jocul de la începutul unei relații și atracția reciprocă de necontestat, dar și despre îndoielile care pot apărea.
Piesa este extrasă de pe albumul lui Edward Sanda, „Nuanțe de iubire”, lansat la mijlocul lunii septembrie, pe care mai putem găsi piesa „Doar pe a ta”, alături de Ioana Ignat și multe alte piese cunoscute ale artistului.
Muzica și textul piesei sunt compuse de Edward Sanda, iar la orchestrație a colaborat cu Alin Ilieș.
Nicole Cherry este una dintre cele mai cunoscute artiste din România, cu peste 10 hit-uri lansate, peste 350 de milioane de vizualizări pe YouTube, refrene memorabile, primele locuri în topurile muzicale și trofee importante. În același timp, are și unul dintre cele mai mari conturi de Instragram de la noi din țară, cu peste 2 milioane de urmăritori.
Edward Sanda face parte din echipa celor de la Famous Production, iar single-ul său de debut, „Doar pe a ta”, a fost un succes, aceasta ajungând no. 1, atât pe radio, cât și pe TV. Astfel încât, în scurt timp de la debutul său, Edward a devenit un artist îndrăgit și apreciat de public. El este un artist complet, de la numeroasele instrumente la care știe să cânte, până la compunerea pieselor și producerea lor. Acum, la 3 ani de la debut, Edward Sanda și-a lansat primul său album.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

15 − ten =