Trupa SuperM lansează albumul de debut „Super One” și o colaborare cu Marvel

Trupa SuperM lansează albumul lor de debut „Super One” și devăluie clipul celui mai nou single „One (Monster & Infinity)”. Albumul vine după EP-ul lansat în 2019 – „SuperM – The 1st Mini Album”, care a debutat pe locul 1 în topul Billboard 200.
În piesa „One (Monster & Infinity), SuperM încurajează ascultătorii să treacă peste orice greutăți și să se îndrepte către un loc mai înalt, către infinit. Piesa este un remix hybrid, puternic, ce a fost creat pentru a combina piesele „Infinity” și „Monster”, ce pot fi găsite și ele pe albumul „Super One”.
Trupa SuperM a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, o colaborare cu Marvel Entertainment – una dintre cele mai proeminente companii de divertisment, bazată pe un total de 8000 de personaje. Proiectul presupune o colecție limitată de pachete SuperM x Marvel, ce poate fi precomandată aici: https://superm.lnk.to/StoresPR.
Această nouă inițiativă servește drept punct de lansare crearea unui conținut nou, produse și experiențe live ale fanilor SuperM x Marvel.
În plus, cu albumul „Super One”, SuperM ajunge primul grup K-pop care lansează un album în Dolby Atmos. Această versiune a albumului poate fi găsită pe Amazon Music HD cu Echo Studios sau pe TIDAL HiFi.
Albumul include și single-urile anterioare „Tiger Inside” și „100”. Billboard a numit „Tiger Inside” feroce, iar E! a observat: „Grupul K-pop să impresioneze printr-o piesă foarte puternică precum un tigru”. La rândul său, Rolling Stone spune: „ Videoclipul se potrivește cu energia cinetică și ușor agresivă a piesei”.
Materialul Super One: https://Asculta.lnk.to/SuperOnePR

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

six + 17 =