Au început „să facă” Aradul bine: sportul de top, lăsat fără finanțare

Foto: Arhiva

Nici nu au trecut bine alegerile locale, cu rezultatele bine cunoscute, că echipa păstorită de Călin Bibarț dă prima lovitură: echipele fanion ale Aradului, UTA, FCC Baschet Club și AMEF rămân fără finanțarea promisă, Proiectul de hotărâre prin care se lăuda în campanie Bibarț că va rezolva finanțarea sportului arădean a fost pur și simplu retras de pe ordinea de zi a ședinței de CLM de azi. Cică pentru finanțare se vor găsi alte surse, au lăsat să se înțeleagă cei din conducerea Primăriei.
Măsura vine în trista completare a dezastrului păstorit de 16 ani în sportul arădean de echipele conduse de celebrul Gheorghe Falcă, cel care în plină campanie electorală a obosit să mai tragă sfori din culise și l-a reprezentat personal pe candidatul Călin Bibarț. Promisiunea finanțării sportului de top s-a dovedit o țeapă aruncată de trupa lui Falcă, la care puținii arădeni care s-au prezentat la vot au pus botul. Astăzi a venit însă clipa adevărului: așa cum a sabotat sportul timp de 16 ani, echipa Falcă-Bibarț o face și de acum înainte.
Alegerile au trecut, satul Arad își are primarul potrivit pentru un sat iar noul edil Călin Bibarț se „hodină” într-un binemeritat concediu unde poate o mai pune de vreun branconaj, ca pe vremuri.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

eighteen − four =