Dacă poți să zâmbești, „Grijile s-au dus” – noul mesaj venit de la trupa Holograf, alături de K-Gula

Formația Holograf revine la sfârșitul lunii septembrie cu o surpriză alături de rapperul K-Gula, pentru piesa „Grijile s-au dus”, o variantă nouă pentru prima lor colaborare, din 2005. Pe acordurile rock ce au consacrat trupa, Holograf ne transmite un mesaj pozitiv, să zâmbim, pentru că doar așa grijile se duc.
Piesa este compusă de trupă, la versuri colaborând și cu K-Gula și este masterizată de către Simon Francis Mastering UK. Videoclipul a fost filmat într-o sală de repetiții și este regizat de George Petroșel (Jurjak).

„Grijile s-au dus” este lansată la câteva luni de la single-ul „N-ai de ce să pleci”, ce a fost produs și filmat în timpul lockdown-ului, în primăvara acestui an.
După 40 de ani de succes continuu, Holograf este una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești. Formația a reușit să țină mereu pasul cu schimbarea, dar în același timp să își păstreze intact adn-ul rock, ce o definește. Trupa Holograf mizează pe conținut de valoare și surse de inspirație autentice, care au câștigat inimile fanilor de-a lungul timpului.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine + seven =