Romanița lansează piesa “Niciodată nu e prea târziu”

După cum afirma și ea, “Niciodată nu e prea târziu” este povestea vieții sale. Așa că Romanița s-a gândit să pună pe o linie celebrul mesaj motivațional, adăugând un touch personal, parte din experiențele trăite pe propria piele.
“Am plecat de acasă cu o valiză și cu un vis. Au trecut foarte mulți ani până când acest vis s-a împlinit, iar în acest timp au fost momente când am renunțat să mai visez fiindcă viața m-a aruncat într-o realitate unde, oricât m-aș fi chinuit, visurile nu țineau de foame. M-am trezit apoi cu buzunarul plin, dar cu sufletul gol. Ori un suflet gol te transformă într-un mort viu. Exiști, dar nu trăiești! Mi-am dat seama că am așteptat cumva să-mi pice totul din cer, ori în viața reală, ca să faci ceea ce iubești și să devii ceea ce-ți dorești, trebuie să muncești mult, să faci sacrificii, iar la un moment dat, să riști totul pe o carte. Am așteptat 15 ani până când am lansat primul meu cântec în 2019 așa că da…sunt dovada vie că Niciodată nu e prea târziu!”, a declarat Romanița.
Piesa este compusă integral de Romanița, care a lucrat la producție cu Bogdan Binga. Tot Romanița este cea care a realizat și regia videoclipului, colaborând cu Dan Andrei Paraschiv la montaj și cu Uanna Dumitrescu (DOP).

Despre povestea piesei, artista a adăugat: “Din păcate, povestea mea nu e una izolată. Văd în jurul meu oameni care merg la un serviciu care nu le aduce nicio satisfacție, trăiesc o viață pe care o urăsc și nu au curajul să-și ia inima în dinți și să plece să-și caute împlinirea. Resemnarea vine din frică, iar frica din lipsa de încredere. Uneori e bine să fii puțin nebun și să crezi peste măsură în tine, fiindcă ăsta e singurul scut care te apără când alții aruncă cu pietre-n tine și vor să-ți taie craca. Suntem bombardați de false valori, societatea ne vrea frustrați și supuși acestor standarde ireale pe care le mass media le promovează. Ce înseamnă pentru mine libertatea? Să cred în mine! Acest act de nebunie de a nu îți păsa de ce zice sau ce crede lumea!”

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − 15 =