VEZI AICI cine sunt candidații USR-Plus pentru Arad la alegerile parlamentare

Adrian Wiener
Foto: Arhiva

USR-Plus a anunțat lista candidaților pentru județul Arad la alegerile parlamentare din acest an. Se constată că cei doi parlamentari USR, senatorul Adrian Wiener și deputatul Sergiu Vlad au făcut rocada.
Lista USR-Plus la Camera Deputaților va fi deschisă de actualul senator Adrian Wiener, acesta fiind urmat de Daniela Sabău, Carmen Stana, Oana Toma, Ion Stan, Robert Ille, Ovidiu Torz, Emanuela Tătar, Viorela Pantiș, Horațiu Păun, Claudiu Ilea și Florentina Ilica.
La Senat primul loc va fi ocupat de actualul deputat Sergiu Vlad, care este urmat de Cătălin Mihalache, Ion Stan, Codrin Vlad, Mariana Singureanu, Iulian Dronca, Ovidiu Torz, Ovidiu Toma, Dan Sfărâilă, Florentina Ilica.

Lipsă de doritori la candidaturile la alegerile parlamentare în USR-Plus?

Lipsă de doritori la candidaturile la alegerile parlamentare în USR-Plus? Cam așa s-ar putea interpreta avându-se în vedere că trei persoane se regăsesc pe ambele liste de candidați, pentru Camera Deputaților și Senat. Aceștia sunt Ion Stan-locul 5 la Camera Deputaților și locul 3 la Senat, Ovidiu Torz-locul 7 pe ambele liste și Florentina Ilica-ultimul loc pe ambele liste.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − 12 =