12 indieni au plecat cu taxiul ca să forțeze granița cu Ungaria

Foto: Arhiva

Au intrat legal în România, s-au îmbarcat în patru taximetre și au plecat spre granița cu Ungaria, pe care intenționau să o treacă ilegal, peste câmp.
Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Vărşand, aflaţi în misiune pe DN 79A, au oprit pentru control, la ieşirea din localitatea Chișineu-Criș, patru autoturisme care circulau în regim taxi. În interiorul mijloacelor de transport se aflau ca pasageri doisprezece cetăţeni străini, dintre care unsprezece bărbaţi şi un minor. Întrucât pasagerii nu îşi justificau prezenţa în zona de frontieră, au fost transportaţi la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că aceștia sunt cetăţeni din India, adulţii având vârste cuprinse între 20 şi 43 ani, iar copilul 16 ani. Ei se îndreptau spre frontiera cu Ungaria, intenţionând să treacă ilegal în ţara vecină, pentru a ajunge în state din vestul Europei.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la încălcarea regimului frontierei de stat față, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

twelve + 15 =