Portretul din videoclipul trupei Holograf, “Grijile s-au dus” (feat. K-Gula), a ajuns la destinatar

La sfârșitul lunii septembrie, trupa Holograf a lansat videoclipul piesei “Grijile s-au dus”, alături de rapperul K-Gula, o variantă nouă pentru prima lor colaborare, din 2005.
Videoclipul a fost filmat într-o sală de repetiții și este regizat de George Petroșel (Jurjak), iar printre cadrele cu formația sau K-Gula, putem vedea și un desen realizat chiar de către K-Gula. Portretul creionat de artist a fost comandat, în prealabil, de către o persoană, fiind început în timpul filmării și continuat pe parcursul clipului. Proiectul a fost finalizat recent și a ajuns la proprietar.
Piesa este compusă de către trupa, la versuri colaborând și cu K-Gula și este masterizată de către Simon Francis Mastering UK. „Grijile s-au dus” este lansată la câteva luni de la single-ul „N-ai de ce să pleci”, ce a fost produs și filmat în timpul lockdown-ului, în primăvara acestui an.
După 40 de ani de succes continuu, Holograf este una dintre cele mai longevive și mai valoroase trupe românești. Formația a reușit să țină mereu pasul cu schimbarea, dar în același timp să își păstreze intact adn-ul rock, ce o definește. Trupa Holograf mizează pe conținut de valoare și surse de inspirație autentice, care au câștigat inimile fanilor de-a lungul timpului.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + 16 =