UPU Sântana nu mai funcționează: personalul medical relocat la UPU Arad

Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad nu mai face față. Astfel, UPU Sântana și-a închis porțile, iar personalul sanitar a fost relocat la Arad. Este tragic pentru bolnavii din zona Sântana care erau deserviți de respectivul personal sanitar.
Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a anunțat că a decis sistarea activității medicale a punctului de lucru UPU SMURD Sântana. Această măsură a fost luată pentru că în Unitatea Primire Urgențe din Arad a crescut numărul celor care vin cu suspiciune de infectare cu virusul SARS CoV-2 sau cu alte afecțiuni de sănătate. De aceea, la UPU Arad este nevoie de un număr mai mare de personal medical ceea ce a determinat conducerea spitalului să apeleze la medicii și asistentele care își desfășurau activitatea la UPU Sântana.
„Am fost nevoiți să luăm această decizie deoarece avem nevoie de personal la Arad, unde se prezintă un număr mult mai mare de pacienți care necesită intervenții medicale de urgență. Este o decizie temporară iar în momentul în care situația va permite, vom redeschide UPU SMURD Sântana”, a explicat ec. Florina Ionescu, manager interimar SCJU Arad.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

sixteen − one =