Bogdan Ioan lansează single-ul „Îmi pare rău”

A avut cea mai bună audiție Vocea României din toate timpurile, performance-ul său fiind foarte apreciat şi la nivel mondial. Ulterior, a fost desemnat câştigătorul celebrului concurs, în 2018, iar audiția a rămas una memorabilă. Pe lângă o voce senzațională, Bogdan Ioan este un performer fantastic şi un dansator excepțional.
Drept dovadă stă şi videoclipul celui mai recent single, „Îmi pare rău”, a doua piesă lansată de către artist. Compus de Dorian Micu, track-ul a fost produs în studiourile HaHaHa Production.
„Piesa a fost scrisă de Dorian Micu şi Roland Kiss, o parte din echipa Hahaha Production, cărora vreau să le mulțumesc încă o dată pentru inspirație. „Îmi Pare Rău” este o piesă despre perioada de după o relație de cuplu nereuşită, despre acea perioadă când, deşi v-ați despărțit şi esti convins că poți trece imediat peste, tu tot te gândeşti la ea, nu o laşi să îşi refacă viața cu altcineva şi îţi aminteşti toate momentele frumoase, în final ajungând să îţi pară rău de greşelile pe care le-ai făcut şi de ceea ce ar fi putut fi între voi. Cred că un simplu “îmi pare rău!”, spus la timp, poate face minuni”, a declarat Bogdan Ioan.
Una dintre cele mai uzuale expresii, „Îmi pare rău”, este exteriorizată printr-un dans modern, pe străzile goale din Bucureşti, într-un videoclip regizat de către Silviu Mîndroc şi filmat într-o noapte rece de octombrie.
Bogdan Ioan o are ca parteneră de dans, în videoclip, pe Maria Ţăruş, alături de care execută o coregrafie realizată de catre Cristian Miron. Bogdan dansează şi însoţit de dansatorii Emanuel Neagu şi Andi Groza. Iar pentru mişcările bine executate există o explicaţie: talentul pentru dans l-a şlefuit în copilărie, când a practicat dans sportiv de performanţă.

„Îmi place foarte mult cum a ieşit şi clipul piesei. Am avut parte de o echipă de oameni minunați, începând cu echipa de la MediaPro Music / Universal Music Romania şi continuând cu echipa formată din coregraf (Cristian Miron), dansatori (Maria Ţăruş, Emanuel Neagu, Andi Groza), echipa de filmare (Silviu Mîndroc, Alexandru Geantă, Răzvan Surche) şi stilist vestimentar (Tăruş Wear/Maria Tăruş). Sunt foarte mulțumit de produsul final şi, în acelaşi timp, sunt foarte curios cum va fi primit de public, ce reacţii vor fi”, a adăugat Bogdan.
După ce a devenit „Vocea României”, în echipa lui Smiley, așa cum a promis tuturor celor care l-au votat şi l-au susținut, Bogdan Ioan şi-a urmat pasiunea pentru muzică. Printre proiectele în care s-a implicat se numără lansarea unui cover a capella şi a unui clip după piesa „Blood On The Dance Floor”, mai multe evenimente private şi concertul „Michael Jackson Tribute Show”. În plus, Bogdan Ioan a adunat mai mulți foşti concurenți Vocea României pentru un tribut „We Are The World”.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × three =