Cinci afgani și pakistanezi au fost găsiți la Vărșand ascunși într-un TIR bulgăresc

Foto: Arhiva

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vărşand au depistat cinci cetățeni din Pakistan şi Afganistan, ascunşi într-un camion încărcat cu profile din aluminiu, care încercau să ajungă ilegal în vestul Europei.
În data de 27.10.2020, în jurul orei 09.40, un cetăţean bulgar, conducând un ansamblu rutier înmatriculat în Bulgaria s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de ieşire din ţară la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand. În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, în interiorul acestuia au fost descoperiţi cinci cetăţeni străini, ascunși în compartimentul marfă, printre cutiile cu profile din aluminiu.
Cei cinci au fost preluați și transportați la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Vărşand pentru cercetări. În urma verificărilor poliţiştii de frontieră au stabilit că sunt cinci tineri din Pakistan şi Afganistan, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani. Cei cinci cetățeni străini au declarat că intenţionau să treacă ilegal frontiera pentru a ajunge ilegal în vestul Europei.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × 3 =