Trenul Vieții de la NICO a ajuns în stația online

NICO lansează astăzi, 11.11.2020, o zi cu cifre magice, una dintre cele mai frumoase balade din ultima perioadă – “Trenul vieții”. “Să rămâi cu amintiri, să nu-ți pară rău de trăiri, încă înveți, mai greșești” este mesajul transmis de NICO în melodia “Trenul vieții”, în care ne amintește că viața este ca o călătorie cu trenul; urcăm și coborâm des, există accidente, surprize plăcute la unele stații și tristețe la altele, important este să ne bucurăm de călătorie.
Piesa este compusă de soțul artistei, Laurențiu Matei, iar versurile sunt scrise de Anastasia Sandu. Videoclip este realizat de Dorck și o aduce pe NICO într-un film retro, nostalgic.

NICO îmbină cu succes cariera muzicală cu scena teatrului, iar la începutul anului 2020 a adus spectacolul „„Zaraza” pe scena Teatrului Național din București. În plus, tot anul acesta a participat în cadrul emisiunii concurs – „Asia Express”, alături de fiica sa, Alexandra, iar în urmă cu câteva luni a lansat melodia “Ești liber”, o piesă despre curajul de a merge mai departe în viață, în videoclipul căreia le-a avut alături pe artistele Nicole Cherry, Adda, Amna, Misha și pe fiica sa, Alexandra Matei.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + nine =