Lupaş pleacă din PRO România: Măduța l-a trădat

Fostul consilier municipal independent anunță despărțirea de PRO România Arad, motivându-şi decizia şi de faptul că a fost trădat de Flavius Măduța, coordonatorul filialei județene.
„Mă delimitez total de PRO România şi fac un pas în spate din politică. Minciunile lui Flavius Măduța şi trădarea acestuia în campania locală pe municipiu au ajutat la luarea acestei decizii. Mă despart de această formațiune politică cu dezamăgire, pentru că putea fi mai mult decât un vehicul care să servească interesele unui singur om ceea ce s-a dovedit a fi până la urmă”, a declarat Marin Lupaş. El explică modul în care a fost trădat: Măduța i-a interzis formarea echipelor de campanie electorală, acțiuni în piețe și cartiere, i-a ascuns invitațiile la emisiunile televizate, a mobilizat 388 oameni din municipiu pentru a vota lista partidului la Consiliul Județean şi a nu vota lista la Consiliul Local.
Marin Lupaş spune că sunt multe motive secundare pe care le-ar putea invoca, cum ar fi răspândirea zvonurilor din partea lui Măduța încă din toamna trecută că domnul Lupaş ar fi trecut la PNL.
„Adică eu, care m-am luptat public cu regimul lui Falcă (PNL) de un deceniu sunt acuzat de Măduță care se ascunde de 5 ani de zile de orice critică a arădenilor?! Am trecut peste minciuni, Măduța se simțea amenințat de faptul că aş fi putut să îi iau locul de pe lista la parlamentare. Când am făcut pasul către formațiunea domnului Ponta anul trecut am crezut că intru într-un partid. De fapt am făcut figurație lângă gaşca lui Măduța. Orice inițiativă de construire a organizațiilor de cartier, de înscriere în filială a unor oameni de valoare, care au făcut ceva în domeniile lor, toate au fost receptate cu răutate, bănuieli nefondate sau pur şi simplu respinse de coordonatorul Măduța pentru simplul fapt că nu erau inițiativele controlate de el. Şi totul a fost evident că am fost folosit doar pentru imagine, când la două zile după alegerile locale am fost exclus de pe grupurile de comunicare ale filialei. Fără vreo discuție, fără proceduri statutare, fără nimic. Comparativ, în PSD chiar exista o tentativă de democrație!” a explicat Marin Lupaş.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

12 + 3 =