PSD Arad nu va negocia și nu va constitui alianțe cu PNL în nici o localitate

Biroul permanent județean al PSD Arad a votat ieri, în unanimitate, o rezoluție care precizează clar că organizația și membrii ei nu vor face derogare de la principiile care ne caracterizează iar drept urmare nu vom negocia sau constitui alianțe pentru majorități în consiliile locale cu PNL și nu vom vota candidații liberali la funcția de viceprimar în nici o localitate. Suntem un partid democratic și avem un dialog corect cu toate celelalte formațiuni politice mai puțin cu PNL-ul lui Falcă și Cionca. Nu putem nesocoti voința electoratului și nu putem înșela așteptările sale. Suntem în opoziție în CLM și CJA iar din această poziție vom sancționa orice abuz sau încălcare a legii și a voinței arădenilor.
Am primit un vot sincer din partea cetățenilor și în virtutea acestuia, ca partid de opoziție, vom propune, prin consilierii municipali și județeni, proiecte de dezvoltare ale Aradului rezultate din dialogul constant cu arădenii.
(Comandat de Partidul Social Democrat –Organizația Județeană Arad; Executat de SC T&T LINES SRL – portal: www.arad24.net; CUI mandatar financiar: 11200020)

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 20 =