SEEYA a lansat un nou single, alături de Sonny Flame

SEEYA revine în atenția publicului cu „ALLEZ LOLITA”, o frumoasă colaborare cu celebrul Sonny Flame. SEEYA este o cântăreață născută în Chișinău, care a devenit cunoscută în muzica pop-dance din România și nu numai cu melodia „Chocolata”, adunând peste 200 de milioane de vizualizări. A reușit să cucerească topurile din Rusia, Turcia, Georgia, Azerbaijan s.a.m.d., obținând premii importante la Music Awards – Rusia Music Box , The Best Artist of Ajerbaijan, The Best Artist of Liban etc.
Piesa „Allez Lolita” este compusă de Alexandra Dinu și Sonny Flame, iar producția le aparține celor de la Quna Music (Sergiu Ene, Robi Velisar, Enri Demi). Videoclipul a fost filmat în Studiourile Kentauros și a fost produs de cei de la Călătorie Magică. Regizorii clipului sunt Bogdan Toma și Alex Marica, iar ținutele artistei au fost create special pentru conceptul videoclipului de către Alina Dedeu.
„ALLEZ LOLITA mi-a plăcut de la primul play, de când era doar o idee pe care mi-au arătat-o cei de la Voices Media în studio. Mi s-a părut că e altceva, e o piesă veselă, nebună și energică și sper să o ascultați cu plăcere. Textul melodiei vorbește despre o fată pe nume Lolita care se luptă cu cele două laturi ale personalității ei, cea bună și cea rea, un fel de înger și demon”, a spus Seeya.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

nine + 3 =