Romanița lansează piesa „Unde ești tu”, feat. Ad Litteram

Romanița lansează piesa „Unde ești tu”, în colaborare cu Ad Litteram și care vine cu o nouă abordare muzicală. Romanița ne prezintă o nouă valență a sa – ritmuri urbane și o parte de rap interpretată de către Ad Litteram.
Este pentru prima data când Romanița abordează o poveste de iubire într-o melodie cu influențe urbane-rap, în antiteză cu ce a lansat până acum.

„“Unde ești tu” este prima provocare pe care o am de la un producător (Angeles), un stil nou pentru mine, fresh, unde aportul meu este doar cel de interpretare. Muzica este modul prin care ne exprimăm. Nu de puține ori ne cântăm durerea. Durerea unei despărțiri, pe care mulți dintre noi o găsim uneori ca fiind o tragedie.
“Unde ești tu” este momentul acela când toată lumea se prăbușește în jurul nostru. Pierzându-l pe cel de lângă noi, uneori simțim că ne pierdem pe noi înșine”, a declarat Romanița.
Versurile sunt scrise de Cristian Scânteie Ionescu (Ad Litteram), împreună cu Alin Angeles Dumitru, cel care a făcut și muzica. Mix & masterul este realizat de Johnny M, iar vizualul ce însoțește piesa este realizat de Dan Andrei Paraschiv (Dorck). „Când Angeles a venit cu piesa și mi-a propus acest proiect, am căutat perspectiva prin care eu puteam să pun un strop din mine în acest cântec. Am acceptat tocmai ca să ies din zona mea de confort unde până acuma eu dețineam frâiele versurilor și al muzicii și am vrut să încerc să mă las dusă de val și îndrumată și de altcineva. Și îmi place foarte mult ce a ieșit. „Unde ești tu” e întrebarea pe care mi-o pun eu mie, în oglindă. Sunt într-o continuă căutare, într-o continuă descoperire, pentru că am trecut printr-o poveste care nu s-a terminat ca în basme și am simțit pe pielea mea frământările amintirilor și știu ce înseamnă să pierzi și să te pierzi. E important să ne asumăm când suferim și să nu ne ascundem sub o mască de fier, prefăcându-ne că totul este bine. Cred că asta e mesajul principal al piesei. Dă-ți voie să suferi și nu-ți reprima sentimentele. Piesa este un duet tocmai pentru a sublinia că adevărul e mereu undeva la mijloc și atât ea cât și el suferă deopotrivă”, a adăugat artista despre noua piesă.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 − 6 =