Păzea, vin CHELUȚU cu brăduțu’ și colindul cu Dorian Popa

Cel mai cunoscut câine din online, CHELUȚU, lansează o nouă piesă alături de Dorian Popa, stăpânul său. „Cheluțu cu Brăduțu” este piesa pe care cei doi ni-o aduc în prag de sărbători. Dorian Popa revine cu o melodie dedicata sărbătorilor, pe beat-uri catchy ce l-au consacrat deja, care sigur se va auzi în multe case, în acest Crăciun.
Duo-ul, Cheluțu și Dorian Popa, s-a făcut remarcat în vară, când au lansat „Înoată Cheluțu”. Piesa a fost un succes încă din primele ore de la lansare, ajungând pe prima poziție a trendingului și a avut o ascensiune incredibilă, astfel încât în 24 de ore a strâns peste 1.500.000 de vizualizări. În prezent, Înoată Cheluțu” a ajuns la 17,5 milioane de vizualizări pe YouTube și a devenit una dintre cele mai folosite melodii de pe Tik Tok.
“Cheluțu cu brăduțu” a adunat deja în câteva ore peste 300.000 de vizualizări pe YouTube și peste 40.000 de aprecieri.
Cheluțu este deja un personaj bine-cunoscut în mediul online, fiind unul dintre cei mai îndrăgiți și cunoscuți câini din România. Dorian Popa l-a adoptat în urmă cu un an, iar de atunci acesta este starul vlogurilor sale. De asemenea, Dorian a intergrat o colecție de merch cu Cheluțu în brandul sau „Hatz”, dar și multe accesorii pentru câini, disponibile aici: https://www.dorianpopa.ro/

Povestea lui Dorian Popa și a lui Cheluțu este urmărită de milioane de persoane pe conturile de socializare ale lui Dorian – Facebook, Instagram, YouTube.
Dorian a creat o comunitate pe canalul său de YouTube, unde se apropie de 2.000.000 de abonați, pe care a lansat, pe lângă vloguri zilnice, și piese ca „Hatz”, „Vinovat” (feat. Nicole Cherry) sau „Când lumea e rea” (feat. Ioana Ignat). Vlogurile zilnice pe care le postează adună chiar si peste 1 milion de vizualizări fiecare și intră instant în topul YouTube Trending. Dorian Popa are și unul dintre cele mai urmărite conturi de Instagram din România și a atins pragul de 2.000.000 de followers.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici