Liviu Teodorescu lansează propria versiune a colindului „Florile Dalbe”

Foto: Arhiva

În sezonul colindelor, Liviu Teodorescu lansează o versiune inedită a coloanei sonore de Crăciun din toate timpurile – „Florile Dalbe”. Artistul a înregistrat în studio alături de band-ul său o variantă cu note rock, la care a adăugat beat-uri urbane și acorduri alternative colindului pentru a-l aduce în actualitate.
„”Florile Dalbe” este o metaforă a speranței. Pentru noi, piesa asta e mai mult decât un simplu colind, menit să ne decoreze auditiv sărbătorile de iarnă. Este un strigăt. Ascunde o tristețe și o profunzime care se pierd ușor în contextul “fericirii” în care pozăm de sărbători. Sperăm că varianta noastră pune în evidență mai mult mesajul 🙏🏼❤️ LOVE!”, a declarat Liviu Teodorescu.
Liviu Teodorescu a prezentat publicului și o variantă live, iar la adaptarea piesei a lucrat Liviu Teodorescu alături de băieții din trupa sa: Andrey Baydin, Alex Hălmăgean și ALECU, iar mix & masterul au fost realizate de Sever Staicu.
Pentru vizualul piesei, Liviu a filmat alături de trupa sa într-un studio, dinamismul fiind surprins de către băieții de la Loyal Trip Cartel.

Deși a fost un an diferit și controversat, Liviu Teodorescu a lansat numeroase piese de-a lungul anului. Începând cu „Mulțumesc”, melodie ce a făcut furori și a fost prezentă în top 10 pe TV & Radio și care face parte din LiTE Moments volumul 3, continuând cu „Mi-ai pus ceva în pahar”, „Unde îți zboară gândul”, „Cerule” feat. BRUJA și „Sar pe noi” feat. Dorian Popa.
Liviu Teodorescu este dovada că în pandemie artiștii au avut mai mult timp de petrecut în studio și de compus piese minunate care să ne ajute să trecem prin perioadele dificile.
Ascultă aici: https://LiviuTeodorescu.lnk.to/FlorileDalbePR
Liviu Teodorescu este, cu siguranță, una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram numără peste 705 mii de urmăritori. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesa”, “Obsesie”, „Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × 5 =