Dora Gaitanovici lansează „Budincă cu bule, Stop!”

Dora Gaitanovici dă vocea unui nou cântecel pentru copii – „Budincă cu bule, Stop!”. Universal Music România lansează o noua melodie în cadrul proiectului „Cântece pentru copii”

Începutul acestui an a venit cu un proiect nou, dedicat celor mici. Universal Music România a lansat proiectul „Cântece pentru copii”, cu o primă serie de 6 melodii pentru cei mici, prezentate pe parcursul a câteva săptămâni. Astfel, copiii, dar și părinții, au putut descoperi cum să se spele corect pe dinți și pe mâini, cum să poarte masca sau cum să își pună un plasture pe rănile de la joacă, prin intermediul noilor melodii animate.
La finalul anului 2020, proiectul continuă cu o nouă melodie, „Budincă cu bule, Stop”, care beneficiază de interpretarea Dorei Gaitanovici, una dintre cele mai talentate și versatile artiste ale noii generații.
Henry si Emma, două dintre personajele proiectului, sunt implicate într-o poveste plină de peripeții: o budincă magică se răspândește în toată casa familiei. Bule peste bule, care nu se opresc și pentru care este nevoie de o modalitate de a opri răspândirea lor din partea lui Henry și a Emmei.
Ascultă aici melodia: https://CantecePentruCopii.lnk.to/BudincaCuBulePR
Ideea acestui proiect poarta semnătura muzicianului și omului de radio Kai Horage, însă vocile in limba română au fost dăruite de artiști precum Alexandra Stan, Liviu Teodorescu, Bogdan Ioan sau Romanița, până în prezent.
Henry, Emma, Mama, Tata și HamHam sunt personajele principale ale acestui proiect, unde micuții se bucură de o lume magică, perfectă pentru momentele de dans, voie bună și distracție, la care se adaugă și elementele educative.
Cântecele pentru copii pot fi ascultate pe toate platformele de streaming, dar și pe canalul de YouTube „Cântece pentru copii”, unde s-au adunat peste 600.000 de vizionări ale videoclipurilor lansate până în prezent.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 + 14 =