Alexandra Stan încheie anul cu o nouă versiune pentru cel mai recent single, „Tikari”, alături de artistul mexican, W. Corona

FOTO: Arhiva

Făcând retrospectiva anului 2020, Alexandra Stan a adunat multe reușite pe plan muzical, dintre care amintim: single-ul „Obsesii” a intrat în toate topurile muzicale din România, Mr. Saxobeat a depășit 200.000.000 de ascultări pe Spotify – fiind singura artistă din România care reușește această performanță, iar cel mai recent single, „Tikari”, a fost inclus în playliste din foarte multe țări, precum Mexic, Finalanda, Australia, Noua Zeelandă, Columbia, Franța și a făcut parte dintr-o campanie internațională Apple Music.
Stream / Download: https://alexandrastan.lnk.to/Tikari-MexicanPR
Acum, la final de an, Alexandra ne surprinde cu o nouă versiune a piesei „Tikari”, alături de artistul W. Corona, rapperul originar din Monterrey (Mexic).

Piesa „Tikari” a fost lansată în luna august a acestui an, iar de-a lungul lunilor ce au trecut a beneficiat și de alte versiuni și remixuri.
W. Corona este un rapper și producător originar din Mexic, iar numele său complet este Iván González Corona. W. Corona are o carieră de peste 10 ani pe scena muzicală urbană. În 2012, W. Corona a lansat primul album, „Asi Soy Yo”, alături de artistul Millonario.
Alexandra Stan şi-a făcut debutul în muzică alături de MediaPro Music, când a lansat single-ul “Lollipop / Param Pam Pam”. Ulterior, au urmat single-uri ca “Mr. Saxobeat”, “Lemonade” sau “Get Back (ASAP)”. La 10 ani distanţă, în 2019, artista a reintrat în portofoliul Universal Music România & MediaPro Music.
Alexandra Stan a cucerit întreaga lume cu hitul „Mr. Saxobeat”, iar în 2019 a aniversat 10 ani de activitate muzicală. De-a lungul carierei sale, artista a lansat patru albume (Saxobeats, Unlocked, Alesta, Mami), cu zeci de single-uri de top, a avut colaborări cu artiști ca Daddy Yankee, Havana, Mohombi sau Manuel Riva şi a strâns o comunitate online de peste 6,5 milioane de fani.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici