Mădălina Coca ne încântă din nou cu un minunat colaj de colinde

Anul acesta, artista a lansat două piese proprii, „Lume, Lume” și „Survivor”, cea din urmă fiind chiar compusă și scrisă de artistă în perioada izolării. Talentata interpretă a susținut mai multe concerte la Berăria H, artista concertând chiar de Ziua Franței, țară care i-a devenit foarte dragă în cei 10 ani petrecuți în Paris.
De asemenea, finalista de la Vocea României din echipa Andrei, a interpretat un duet de excepție cu fosta sa antrenoare în cadrul ediției speciale organizate de 1 decembrie, „Vocea României Reuniunea”.

În prag de sărbători, tânăra solistă ne încântă din nou cu un minunat colaj de colinde. Artista ne mărturisește că filmarea videoclipului a fost cu adevărat o experiență deosebită pentru ea, având în vedere că a fost prima oară când filma cu copii: „A fost cu adevărat special. Sunt niște copii minunați și mi-au dat o energie extraordinară. Le mulțumesc din suflet atât lor cât și părinților acestora. Chiar am simțit mai mult ca oricând magia Crăciunului”. Colajul îmbină mai multe colinde cunoscute.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

seven − 3 =