MediaPro Music încheie anul 2020 pe primul loc!

Videoclipul piesei “Panama” este cel mai popular clip lansat pe canalul unei case de discuri.
Urmărește aici videoclipul: https://youtu.be/tMmMTdc7RE0
La finalul anului 2020, MediaPro Music rămâne casa de discuri din România cu cel mai vizualizat videoclip: videoclipul piesei “Panama”, lansat de Matteo în urmă cu 7 ani, are în prezent 140.000.000 de vizualizări.
Canalul de YouTube al MediaPro Music are cel mai vizionat clip în 2020, dintre încărcările de pe canalele de YouTube ale caselor de discuri din România. Cu toate că a fost lansat în noiembrie 2013, videoclipul piesei “Panama” adună în fiecare an milioane de vizualizări; doar uploadul oficial a strâns peste 15 milioane de vizualizări în 2020, iar totalul vizualizărilor de pe YouTube, în 2020, depășesc 100 milioane de vizionări.
Single-ul „Panama” a devenit un fenomen în Asia în urmă cu doi ani, generând o adevărată nebunie online. A strâns până acum peste 140 milioane de vizualizări pe canalul MediaPro Music – 60 milioane dintre ele fiind adunate în doar șase luni. Single-ul a devenit una dintre cele mai căutate și ascultate piese în Asia, ajungând în numeroase topurile muzicale.
Totodată, MediaPro Music are și unul dintre cele mai puternice canale de YouTube din România, ajungând la 3.2 milioane de abonați și un total de peste 2.5 miliarde de vizualizări.
Fenomenul ce a provocat acest succes se numește „Panama dance” și a luat amploare pe YouTube, unde sute de coregrafi sau amatori au urcat filmulețe în care dansează pe ritmurile piesei. Astfel, un nou curent a luat naștere în mediul online, iar asta a dus și la creșterea vizualizărilor piesei într-un număr semnificativ.
Succesul lui Matteo a atins cote maxime la începutul lunii februarie (2018), când a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute și sub numele de Cool Music Asia Festival Awards, în cadrul show-ului, Matteo a câștigat premiul Best Overseas Artist.
Ascultă / Descarcă “Panama”: https://MediaPro.lnk.to/MatteoPanamaPR

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

fifteen − 1 =