VEZI AICI cine este tânăra care a murit în noaptea de Crăciun lovită de tren la Ineu

Aseară, la o trecere de cale ferată fără bariere din Ineu a avut loc un accident mortal de circulație. O tânără de 21 de ani, la volanul unui BMW nu s-a asigurat la trecerea căii ferate și a fost lovită de trenul Interregio care circula pe ruta Arad-Gurahonț. Ea a fost scoasă din autoturism în stop cardiorespirator, a fost resuscitată, dar nu a mai putut fi salvată.
Fata de 21 de ani din comuna Târnova, Alice Cociuba era o tânără frumoasă și extrem de talentată. Ea a fost jucătoare de fotbal extrem de talentată și a evoluat la echipele CS Ineu, CFR Timișoara și Piroș Security Arad. „Încă o veste tragică lovește echipa noastră chiar în seara de Ajun. Jucătoarea Alice Cociuba a decedat mult prea devreme, la doar 21 de ani în seara de 24 Decembrie în urma unui accident rutier petrecut la nivel cu cale ferată. Pentru echipa noastră Alice a evoluat timp de 3 sezoane ,iar în cariera sa a mai evoluat pentru echipele CS INEU fotbal Feminin și CFR 1933 Timisoara-fotbal feminin, dar și pentru echipa Națională a României. Clubul transmite sincere condoleanțe familiei! Drum lin spre cer, Alice!”, au scris colegii săi de la Piros Security Lioness.
Alice Cociuba era membru USR Târnova. „Cu durere în suflet anunțăm trecerea în neființă a tinerei noastre colege, Cociuba Alice, printr-un tragic accident. Va rămâne în inimile noastre, veșnică amintire! Dumnezeu s-o odihnească în Împărăția Lui! Condoleanțe familiei greu încercate!”, au scris colegii săi din USR Târnova pe Facebook.
„Comunitatea noastră este greu încercată în această zi de sărbătoare la aflarea tristei vești că Alice Cociuba din localitatea Chier este tânăra care și-a pierdut viața în tragicul accident care s-a petrecut aseară la Ineu. Suntem alături de familia îndurerată! Bunul Dumnezeu să le mângâie sufletele celor rămași în suferință și să le dea putere să treacă peste această grea încercare! Alice, ne vom aminti mereu cu drag de tine și te vom păstra vie în sufletele noastre! Odihnă veșnică!”, a scris pe contul său de Facebook, Emilia Ignișca, primarul comunei Târnova.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici