Curs nou la Camera de Comerț: inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă

Camera Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad organizează în perioada 1 februarie 2021 – 4 martie 2021, cursul autorizat de Inspector în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă (cod COR 315723).
„Securitatea și sănătatea muncii nu presupune doar prevenirea accidentelor sau a bolilor profesionale, ci implică și un mediu de lucru optim și sănătos, cu beneficii atât pentru angajat, cât și pentru angajator. Protecţia muncii este un atribut al conducerii oricărui agent economic, indiferent de domeniul de activitate, care este obligat să ia toate măsurile pentru siguranţa angajaţilor săi”, a declarat preşedintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.
Tematici: Realizarea activităţilor de prevenire şi protecţie; Realizarea semnalizării de securitate şi/sau de sănătate la locurile de muncă; Instruirea şi informarea lucrătorilor în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă; Stabilirea mijloacelor materiale şi tehnice necesare securităţii şi sănătăţii în muncă; Prevenirea accidentelor de muncă şi a îmbolnăvirilor profesionale; Participarea la cercetarea evenimentelor care produc incapacitate temporară de muncă; Verificarea respectării prevederilor legale în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă; Monitorizarea activităţilor de evacuare şi intervenţie în situaţii de urgenţă.
Condiţii de acces: minim studii în învăţământul liceal
Acte necesare (în copie): BI/CI, diploma de studii, certificat de naştere, certificat de căsătorie (dacă este cazul).
Taxa cursului include: activitatea de predare, suportul de curs, fișe de lucru, cafea și apă, cupon valoric 200 lei – emis de CCIA ARAD – valabil la cursurile organizate de instituţie.
„Scopul securităţii şi sănătăţii în muncă este să asigure cele mai bune condiţii în desfăşurarea procesului de muncă, în apărarea vieţii, integrităţii fizice şi psihice, sănătăţii lucrătorilor şi a altor persoane participante la procesul de muncă”, explică prof. Carmen Crişan.
Înscrieri şi relaţii suplimentare: prof. Carmen Crişan, carmen.crisan@ccia-arad.ro, +40730 188 299.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 + 5 =