I-au scăpat polițiștii de frontieră dar i-au prins polițiștii arădeni: mai mulți afgani care au intrat în România ilegal din Serbia au fost depistați în Arad

Foto: Arhiva

Polițiștii arădeni au depistat mai mulți cetățeni afgani pe raza municipiului Arad, care au intrat ilegal în România din Serbia. În data de 20 ianuarie 2021, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Arad au depistat 12 persoane de origine afgană, neavând asupra lor documente de ședere pe teritoriul României și care ar fi trecut fraudulos frontiera din Serbia spre România. În cauză a fost sesizat Punctul de Trecere a Frontierei Turnu.
Polițiștii Secției 1 de Poliție Urbană Vlaicu au depistat, ieri, 20 ianuarie 2021, lângă Stadionul UTA din municipiu, 8 persoane de origine afgană, care ar fi trecut fraudulos frontiera de stat a României dinspre Serbia. Persoanele au fost predate Punctului de Trecere a Frontierei Turnu.
Alt grup de afgani a fost depistat într-o parcare de TIR-uri din Nădlac. Polițiștii orașului Nădlac, în colaborare cu S.P.F. Nădlac, au depistat, în data de 20 ianuarie 2021, într-o parcare de autocamioane de pe raza localității Nădlac, 7 persoane de origine afgană, având asupra lor documente de identitate eliberate de autoritățile române, expirate din luna decembrie 2020. Cercetările continuă la nivelul S.P.F. Nădlac.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

8 + 6 =