Aradul liberal: șef de instituție turnător, adjunctul cu probleme cu ANI

Arădenii plătesc tarife mari la apa potabilă și la canal, iar canalizarea are probleme serioase în cartiere. Sunt zone în care la câteva zile vine vidanja pentru că în caz contrar, canalele ar deversa și i-ar inunda pe locuitori.
Dar, acest lucru nu pare a deranja pe nimeni. Aradul a demonstrat că este un oraș „de dreapta”, că doar Gheorghe Falcă și apoi urmașul său, Călin Bibarț, nu s-au ales singuri, că arădenii i-au vrut în fruntea urbei. Odată ajunși pentru încă patru ani la „butoane”, liberalii s-au gândit că nu mai este nici o problemă să căpușeze definitiv instituțiile din subordine, iar la unele probabil toți angajații sunt cu carnet de membru PNL. „Daca inca mai credeati in Aradul liberal, de dreapta, cu valori democrate, profunde si imuabile, Aradul care lupta impotriva “ciumei rosii”, taman ati primit un scuipat urias, de dreapta, fix in obraz de la Falca, Cionca, Bibart, Bilcea si de la trepadusii lor, pe care nu ii mai numesc, pentru ca m-ar apuca vara tot pomenindu-i, dar care au ințesat toate institutiile din subordinea Primariei si a Consiliului Judetean”, a explicat președintele PSD Arad pe contul său de Facebook.
În campania electorală, un șef ajuns acum director, în timpul programului, împreună cu angajații săi împărțeau pliante pentru liberali și umpleau Facebook-ul cu mândrie patriotică. A trecut campania, iar răsplata a venit. Desigur, din banii publici. Curios, USR-Plus care taxa asemenea derapaje, tace. Tace, pentru că vrea un post de viceprimar, care fără votul liberalilor din Consiliul local municipal nu-l vor avea. Ceea ce s-a întâmplat de curând la Compania de Apă este doar un exemplu de guvernare „de dreapta”, care ar face ca Brătienii să se răsucească în mormânt. „Asa se face ca la Compania de apa a fost uns sef un turnător dovedit si acte in regula al Securității și sef adjunct un personaj al carui apetit pentru incalcarea legii fara nicio apasare a depasit de ceva vreme granitele Aradului. Deci, un turnator si o doamna dovedita pe langa lege de ANI, aceasta este oferta de dreapta in politica de tip nou, europeana, de la Arad. Fain! ”, a scris deputatul Mihai Fifor pe contul său de Facebook.
În timp ce urmașii brătienilor fac exact ceea ce au făcut în ultimii 17 ani la Arad, arădenii comentează în social-media arătând că la Oradea, Timișoara sau Cluj, unde la butoane erau tot liberali, s-a putut face mai mult. „Daca cineva chiar a crezut ca dupa 27 septembrie se va schimba ceva in Arad, a luat țeapa cea mai crunta din viata sa. O țeapa lunga si groasa cat deja 17 ani de domnie Falca & Co. Ani in care ticăloșia si jaful au fost rafinate si ridicate, endemic, la rang de artă”, arată Mihai Fifor.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × two =