Emmy lansează „Printre Constelații”

Are doar 16 ani și un succes impresionant: Emmy, o tânără interpretă se remarcă cu un nou single, „Printre Constelații”.
Emmy este un nume relativ nou pe piața muzicală din Republica Moldova, dar care deja a reușit să cucerească mii de inimi. Tânăra interpretă continuă să-și uimească fanii cu piese și proiecte muzicale noi, semnate chiar de către ea. Muzica a devenit parte din viața sa, iar succesul se datorează muncii, perseverenței și ambiției sale. La vârsta de 16 ani, Emmy se poate lăuda deja cu cinci piese, ale căror texte și linii melodice îi aparțin: „Cad lacrimi”, „O chitară”, „Învingători”, „Ultima clipă din zori”, „Printre constelații”. Ea studiază canto la Centrul de Excelență în Educație Artistică „Ștefan Neaga” din Chișinău, Republica Moldova.
Emmy s-a lansat în muzică în plină pandemie de COVID-19, prezentând publicului piesa “Cad lacrimi”. În ajunul revelionului, tânăra a revenit cu o nouă lansare spectaculoasă. “Printre Constelații” este piesa care poate răscoli sufletul oricărei persoane și este însoțită de un videoclip deosebit bazat pe trecerea ireversibilă a timpului. „Am depus mult efort pentru acest frumos rezultat și sunt mulțumită”, a declarat Emmy. Tânăra are planuri mărețe de viitor: se implică tot mai frecvent în diverse proiecte muzicale din Republica Moldova și România.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

four × five =