CCIA continuă cursurile în sistem online

Datorită contextului actual, cursurile organizate de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad continuă în online. Pentru perioada următoare vă propunem două cursuri, astfel:
• Începând cu data de 16 februarie 2021, curs online MANAGER PROIECT (cod C.O.R. 242101), formator doamna Chiricheu Gabriela
• Începând cu data de 18 februarie 2021, curs online CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA (cod COR 242324)
Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale și Ministerul Educației Naţionale și sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări.
„Cursurile online au devenit din ce în ce mai populare şi sunt un mijloc excelent de a lucra la dezvoltarea personală şi de a dobândi noi competențe. Încercăm să contribuim la revenirea economiei şi să facilităm accesul mediului de afaceri la programele noastre de formare profesională”, a declarat arh. Gheorghe Seculici, preşedintele CCIA Arad.
Înscrieri şi relaţii suplimentare la Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad – Centrul de Formare Profesională, prof. Carmen Crişan, carmen.crisan@ccia-arad.ro, telefon: +40730 188 299.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 + eight =