[VIDEO] Trei tineri au fugit dintr-un centru de specialitate din Arad

Trei tineri afgani cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani au dispărut dintr-un centru de specialitate din Arad. Ei au fost găsiți în scurt timp de jandarmii arădeni.
Ieri seară, în jurul orei 22.00, un echipaj de Jandarmerie aflat în serviciul de patrulare, a fost sesizat de către dispecerul de serviciu despre faptul că, trei minori de origine afgană, cu vârste cuprinse între 10 și 15 ani, au dispărut dintr-un centru de primire minori unde erau cazați. Apelul a fost efectuat de către angajații centrului care au mai precizat și faptul că cei trei copii nu sunt îmbrăcați conform anotimpului.
Jandarmii s-au mobilizat imediat și având semnalmentele minorilor au plecat imediat în căutarea lor. Au fost verificate mai multe zone din municipiul Arad și în scurt timp tinerii au fost depistați la o distanță apreciabilă față de locul dispariției și conduși înapoi la centrul din care au plecat, unde au primit haine uscate și o masă caldă.
În urmă cu o săptămână cei trei minorii au fost depistați de către polițiștii de frontieră în timp ce încercau să treacă fraudulos frontiera de stat și conform prevederilor legale au fost cazați într-un centru de specialitate până la finalizarea procedurilor legale cu privire la întocmirea documentelor de identitate.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

14 − two =