Orașul Nădlac intră de mâine în carantină

Prin Hotărârea nr. 21 din 13.02.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență al județului Arad s-a decis că orașul Nădlac va intra de mâine în carantină. Orașul Nădlac a înregistrat o rată de infectare cu virusul SARS-CoV-2 de 4,83 cazuri la 1000 locuitori.
Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Arad a solicitat Centrului Național de Coordonare și Conducere a Intervenției emiterea Ordinului Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență instituirea măsurii de carantină zonală, începând cu data de 14.02.2021 ora 22:00, pentru o perioadă de 14 zile, pentru Nădlac.
Astfel, va fi interzisă circulația și staționarea persoanelor în spații publice, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza Declarației pe proprie răspundere, legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberată de angajator.
Totuși, persoanele care vor să iasă sau să intre în țară prin vama Nădlac pot tranzita orașul, fiind interzisă oprirea în această unitate administrativ-teritorială, în baza declarației pe propria răspundere.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

two × three =