Microbuz furat din Italia, găsit la intrarea în România

Foto: Arhiva

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac au descoperit un microbuz marca Renault, în valoare de 19.600 de euro, căutat de autorităţile din Italia.
Aseară, în jurul orei 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român, în vârstă de 45 de ani, conducând un autovehicul marca Renault. La controlul de frontieră, şoferul a prezentat pentru microbuz un contract de închiriere încheiat între el şi societatea care deţinea autoturismul, valabil până la data de 29.12.2020.
În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Italia la data de 30.01.2021. Microbuzul, în valoare de 19.600 de euro, a fost indisponibilizat la sediul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac. Poliţiştii de frontieră efectuează în acest caz cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 + two =