Mai rău ca-n lagărele de exterminare: zeci de câini salvați din iadul de la Pâncota

Zeci de câini ținuți în condiții greu de imaginat în clădirea unui fost CAP, situat la ieșirea din orașul Pâncota, au fost salvați în ultimele 24 de ore. Alți 30 au dispărut fără urmă, iar poliția încearcă acum să dea de ei.
Întreaga situație s-a aflat de la un apel public pe rețelele de socializare făcut de către o asociație de protecție a animalelor. Reprezentanții acesteia au cerut ajutor pentru a salva patrupezii. În adăpostul din Pâncota se aflau zeci de câini, unii în cuști, alții îngropați în fecale, bolnavi și înfometați. Femeia care i-ar fi luat în grijă a închiriat spațiul de la un localnic din Pâncota. Însă, situația animalelor din adăpostul devenit lagăr de exterminare i-a determinat pe reprezentanții unei asociații de protecție a animalelor să ia 23 de câini. Deoarece nu a putut lua mai mulți, fiind în imposibilitatea de a-i transporta de la Pâncota, a făcut un apel public pentru salvarea câinilor. Numai că, astăzi, când urma să fie preluați și ceilalți, adăpostul era aproape gol. Proprietara a venit în cursul nopții, a luat peste 20 de patrupede, a schimbat lacătul și plecat. Au rămas opt câini bolnavi și înfometați, care și-ar fi găsit sfârșitul în scurt timp. Aceștia au fost salvați de câțiva arădeni care i-au adoptat imediat.
Femeia care a ținut câinii captivi în condiții de neimaginat, a dispărut. Acum, ea este căutată de poliție, care încearcă să dea și de urma patrupedelor pe au dispărut.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

five × 2 =