Contrabandă pe Mărului: sute de mii de țigări au fost confiscate

Un tânăr de 26 de ani, din Arad, a fost reținut pentru contrabandă cu țigări, în urma unei acțiuni a polițiștilor Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.
În urma investigațiilor efectuate, în seara zilei de 16 februarie a.c, polițiștii economici, cu sprijinul polițiștilor municipiului, au depistat pe strada Mărului un autoturism în care se aflau patru bărbați cu vârste între 26-46 de ani, din Arad, bănuiți că ar desfășura activități de contrabandă. În urma controlului efectuat, au fost descoperite mai multe chei de contact, iar în interiorul unei autoutilitare care aparținea unuia dintre cei patru, identificată la fața locului, au fost găsite 12.500 de pachete de țigări netimbrate, (250.000 fire) de diferite mărci și 15.554 de lei, bani susceptibili a proveni din activități de contrabandă.
În continuarea cercetărilor desfășurate sub supravegherea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, la data de 17 februarie a.c., a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la un imobil de pe raza municipiului, susceptibil a fi folosit de cei în cauză pentru depozitarea țigărilor, ocazie cu care au mai fost găsite alte 10.600 de fire de țigarete de diferite mărci, netimbrate. Întreaga cantitate de țigarete a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, unul dintre cei patru bărbați fiind reținut pentru 24 de ore.
Polițiștii continuă documentarea activității infracționale a celor patru bărbați, aceștia fiind cercetați penal pentru contrabandă.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

three × 2 =