Fifor, provocare pentru Bibarț: propune întâlniri de lucru între conducerea Primăriei și parlamentari

Ca o formă de normalitate în ceea ce privește fluxul de comunicare instituțional, deputatul Mihai Fifor a făcut apel la bunele intenții ale primarului Bibarț, pentru instituirea unui dialog cu parlamentarii de Arad, pe marginea proiectului de buget al Primăriei Arad.
„Zilele trecute, am cerut, în direct, primarului Bibarț ceea ce mi se pare un lucru normal și necesar pentru buna funcționare a administrației publice locale, fie ea la nivel județean, fie la nivelul municipiului Arad: o întâlnire de lucru intre reprezentanții primăriei și parlamentarii de Arad, indiferent de culoarea lor politică. Urmează dezbaterea și adoptarea Legii bugetului de stat pentru 2021 și mi se pare firesc să putem discuta pe marginea proiectului de buget al Primăriei Arad cu primarul Bibarț. Nu este doar un gest de normalitate, ci un mod transparent și eficient de a sprijini administrația locala în beneficiul cetățenilor Aradului. Din păcate, Gheorghe Falca nu a fost niciodată capabil de dialog instituțional. Sper ca domnul Bibart să arate mai multa deschidere spre un dialog constructiv în folosul arădenilor”, a declarat președintele PSD Arad, deputatul Mihai Fifor.
Cu ani în urmă, în perioada 1992-1996, exista practica întâlnirilor săptămânale organizate de fostul prefect, regretatul Avram Crăciun, cu reprezentanții administrației locale și parlamentarii de Arad, pentru discutarea unor probleme de interes pentru comunitate și solicitarea de sprijin parlamentar pentru rezolvarea acestora.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

20 − 16 =