Zeci de copii din Arad au o nouă șansă de a rămâne în familiile lor

Zeci de copii au o nouă șansă de a rămâne în familiile lor și de a nu fi abandonați.
Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Arad implementează în perioada 01.01.2021 – 31.12.2022, alături de alți parteneri din România, proiectul „VIP – PLUS „Voluntariat – Inițiative – Profesionalism pentru calitate în serviciile de zi destinate copiilor din comunitățile vulnerabile”.
Proiectul este derulat prin Programul „Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor”, Apelul “Creșterea incluziunii și abilitarea romilor”, alocarea tematică B – Dezvoltarea capacității centrelor existente, finanțat din Granturile SEE și Norvegiene 2014-2021 şi administrat de Fondul Român de Dezvoltare Socială. Bugetul total este de 4.565.893 lei.
În județul Arad, alături de DGASPC Arad, colaboratori în proiect sunt Ineu cu Centrul de îngrijire de zi a copilului, Pâncota cu Centrul de îngrijire de zi și Comuna Hășmaș cu Centrul de zi pentru prevenirea separării copilului de familia sa. De serviciile oferite în aceste centre vor beneficia 63 de copii defavorizați, din care 47 sunt de etnie romă.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 × one =