[VIDEO] Ineu: patru tineri au furat catalizatoarele de pe mașinile parcate pe strada Dunării

În timp ce românii stau în case de frică să nu fie amendați după ora 23,00, hoții acționează fără probleme. Un caz concret este al unor tineri care au furat catalizatoare auto la Ineu.
Totul s-a întâmplat în cursul nopții de 20/21 februarie. Patru tineri din Sintea Mare, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani au acționat pe strada Dunării din Ineu. Ei au avut un scenariu bine pus la punct, ceea ce demonstrează că nu sunt la primul furt de catalizatoare auto. Tinerii culcau efectiv autoturismul pe o parte și folosindu-se de o unealtă multifuncțională, au tăiat catalizatorul într-un timp extrem de scurt. Dar, la Ineu au avut ghinion: polițiștii orașului Ineu au organizat o prindere în flagrant a celor patru persoane bănuite de furt de catalizatoare. Când au fost prinși ei au reușit să taie catalizatoarele de pe două autoturisme parcate pe strada Dunării din Ineu.
Prejudiciul în valoare de aproximativ 9.000 de lei a fost recuperat parțial. Polițiștii i-au reținut pe cei patru tineri sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.
În cursul zilei de astăzi, magistrații Judecătoriei Ineu au emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Activitățile au fost sprijinite de lucrători ai Jandarmeriei Arad și ai Poliției Locale Ineu.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

seven + 2 =