Fifor a lansat provocarea: Bibarț doarme…în cucuruz

Foto: Arhiva

Ca un demn urmaș al lui Gheorghe Falcă, actualului primar al Aradului, Călin Bibarț, nu îi mai pasă de nimic și ignoră orice solicitare chiar dacă aceasta ar fi pentru binele arădenilor.
Deputatul Mihai Fifor, președinte al PSD Arad, i-a solicitat lui Călin Bibarț, public, chiar în propria emisiune a primarului, o întâlnire cu parlamentarii Aradului, pentru a discuta despre bugetul municipiului. Numai că, lui Bibarț se pare că nu-i pasă și le dă cu flit parlamentarilor arădeni. „In urma cu o saptamana, ii solicitam, in direct, primarului Bibart sa faca un lucru in premiera: sa organizeze o intalnire de lucru cu toti parlamentarii de Arad. Tema discutiilor: bugetul Aradului pe 2021. Ratiunea unei astfel de intalniri? Normalitatea? Dialogul transparent si constructiv? Simplul exercitiu democratic? Va invit pe voi sa va dati cu parerea: credeti ca domnul Bibart a dat curs acestei solicitari?”, a scris Mihai Fifor pe contul său de Facebook.
În urmă cu ani de zile, la Arad au avut loc periodic astfel de întâlniri. În urma lor, parlamentarii arădeni au susținut la București problemele arădenilor.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

eight + five =