USR- PLUS: Primăria să monteze parapete conforme la Arad

Foto: Fb

Deși sunt parteneri de Guvernare la nivel național, la nivel local USR-Plus și PNL nu par a fi în cele mai bune relații de colaborare.
Grupul consilierilor municipali USR PLUS solicită Primăriei Arad să inițieze procedurile pentru dotarea pasajelor rutiere Grădiște și Micălaca și a podului Decebal cu parapete metalice deformabile de tip N2 și H2, conforme normativului AND 593/2012 (http://bit.ly/AND593).
Cele trei pasaje rutiere sunt în prezent dotate cu un sistem ineficient, neconform cu standardele în vigoare și care a demonstrat încă o dată că nu poate să asigure protecție autovehiculelor, împotriva ieșirii de pe platforma drumului.
Numeroase autovehicule au părăsit carosabilul și au căzut de pe pasajele menționate, cel mai cunoscut fiind accidentul din octombrie 2018, când patru tineri s-au accidentat și doi au decedat. Și atunci USR-Plus a solicitat administrației înlocuirea parapetelor, dar nu s-a făcut nimic. Așa că, USR-Plus a decis că a venit momentul să genereze o presiune publică asupra Primăriei Municipiului Arad, condusă chiar de partenerii săi de guvernare.
Ei au lansat un sondaj de opinie în rândul arădenilor, care pot să-și exprime părerea în legătură cu montarea parapetelor conforme pe viaductele Aradului.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

18 + 12 =