VEZI AICI cine este șoferul care a provocat carnagiul pe autostrada Arad-Timișoara

Un accident mortal de circulație a avut loc aseară pe autostrada Arad-Timișoara. Un copil de trei ani și un bărbat de 45 de ani au murit.
Accidentul a fost provocat de un tânăr de 29 de ani, din Arad. Acesta nu avea permis de conducere, dar a urcat la volanul unui autoturism în care se aflau șapte persoane: patru adulți și trei copii și a plecat de la Timișoara spre Arad. La km 526 a pierdut controlul volanului și a intrat în parapetul median. În urma impactului, copilul de 3 ani a zburat efectiv prin parbriz câteva zeci de metri și a murit. Mașina condusă de tânărul fără permis a luat foc pe autostradă. „Ulterior, un autoturism care se deplasa în același sens de mers, a intrat în coliziune cu primul autoturism”, a declarat inspector de poliție Adina Aconstantinesei. În cel de-al doilea autoturism se afla numai șoferul.
„Au decedat două persoane: un minor de aproximativ 3 ani și un bărbat de 45 de ani. Alte cinci persoane au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a declarat inspector de poliție Adina Aconstantinesei.
Șoferii autoturismelor au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. „În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul care conducea primul autoturism, în vârstă de 29 de ani, din Arad, nu deține permis de conducere”, a declarat inspector de poliție Adina Aconstantinesei.
În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru infracțiunile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere fără permis.Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

one × five =