Zece percheziții la Nădab și Pilu: câini dresați cu animale vii pentru a deveni agresivi

Cruzime fără margini: mai mulți arădeni își dresau câinii pentru a deveni agresivi, folosind animale vii. Patrupezii erau folosiți apoi la braconaj. Zece percheziții au avut loc în această dimineață și 12 câini au fost ridicați și lăsați în custodia Gospodăriei Comunale Arad.
Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei ai Poliției Oraș Chișineu-Criș, Secția 3 Rurală, Serviciul Criminalistic, cu sprijinul luptătorilor SAS au pus în aplicare 10 mandate de percheziție domiciliară, la Nădab și Pilu. Activitățile au vizat proprietățile a opt persoane, bănuite de braconaj cinegetic și folosirea animalelor vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea.
În urma perchezițiilor au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor opt trofee de căprior, 12 exemplare canine din rasa „ogar” și trei proiectoare, toate din Nădab. Exemplarele canine au fost lăsate în custodia Gospodăriei Comunale Arad.
Cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

two + seventeen =