Nou, la Camera de Comerț: curs autorizat de contabilitate

În perioada 9 martie 2021 – 10 mai 2021, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, prin Centrul de Formare Profesională, vine în sprijinul celor interesați, cu o nouă serie a cursului „Contabil” (cod COR 331302).
„Munca de contabil presupune disciplină, cunoștințe şi atenţie la detalii, dar şi capacitatea de a folosi toate instrumentele contabile în concordanță cu legislația. Astfel, pentru a face faţă schimbărilor din piaţă, este nevoie de informare continuă cu privire la noutăţile din domeniu”, a declarat preşedintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.
Competențele profesionale dobândite în urma absolvirii acestui program: Întocmirea / completarea documentelor primare; Contarea operațiunilor patrimoniale; Efectuarea de calcule specifice; Completarea registrelor contabile; Întocmirea balanței de verificare; Evaluarea patrimonială; Întocmirea bilanțului contabil. Condiții de înscriere: studii medii (absolvent de liceu). Acte necesare (în copie): BI/CI, diplomă de studii, certificat de naștere, certificat de căsătorie (dacă este cazul).
„Cursul de contabilitate este structurat în aşa fel încât să fie uşor de parcurs, cu aplicabilitate imediată şi o abordare practică, care să asigure dezvoltarea competenţelor specifice. Formatorul cursului deţine o vastă experienţă profesională şi pedagogică, astfel încât la final cursanţii vor avea o bază solidă de cunoştinţe”, a explicat prof. Carmen Crişan.
Informaţii şi înscrieri: prof. Carmen Crişan, carmen.crisan@ccia-arad.ro, +40730 188 299.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven + 11 =