Havana alături de Yaar și Kaiia lansează „Last Night”

După ce au găsit rețeta perfectă pentru „Perfect Kiss”, Havana continuă călătoria muzicală alături de Yaar și Kaiia și lansează „Last Night”, o piesă de dragoste pentru cei care aleg să iubească necondiționat. Cu versuri în engleză și scrisă de către Sorin Adrian Seniuc, Ion Chirinciuc și Alexandra Tirtirau, compozitorii din spatele celor mai mari hituri lansate de Havana, „Last Night” este o piesă sensibilă ce are la bază o poveste de iubire intensă și plină de pasiune. În regia lui San, clipul completează mood-ul piesei și dezvăluie prin imagini dragostea unică pe care doi oameni și-o poartă, îndeajuns de puternică pentru a trece peste orice obstacol.
„Eram în studio în sesiune și lucram la «Perfect kiss» cu Yaar și Kaiia. Apropiindu-ne de finalul piesei, părea că ar mai fi ceva de spus. În mod natural ne-am gândit la o continuare, o completare la creația noastră și astfel am scris aceiași autori piesa «Last night» – o piesă romantică și tandră, redată vizual printr-un video foarte intim. Piesa este o dorință de iubire simplă, dar totală care rămâne neclintită indiferent de trecerea timpului’, povestește Sorin Seniuc.
De-a lungul timpului, single-urile lansate de Havana au cucerit topurile muzicale și publicul din toată lumea, prin stilul original și sound-ul super fresh. Printre hiturile internaționale ce au adunat împreună peste 200 de milioane de vizualizări pe YouTube se numără „Vita Bella”, „Que Sera, Sera”, „Mon Amour”, „Vivere” (alături de Ioana Ignat), „I Lost You”, „Big Love” (alături de Yaar și Kaiia) și „Broken Heart” (feat. Yaar). În octombrie Havana a lansat alături de Yaar și Kaiia „Perfect Kiss”, o piesă ce redă în versuri o iubire imposibilă.

Răspunde

Introduceți comentariul
Introduceți numele dumneavoastră aici