Atenție arădeni: Cursurile continuă la Camera de Comerţ Arad

Camera de Comert, Industrie şi Agricultură Arad prin Centrul de Formare Profesională organizează în următoarea perioadă, noi serii de cursuri:
Administrator de condominii – începând cu 30 martie 2021
Arhivar – începând cu 7 aprilie 2021
Cursurile sunt acreditate de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale și Ministerul Educației Naţionale și sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări.
Participarea la cursuri de formare profesionala poate aduce multe beneficii, printre care o calificare atestată şi recunoscută pe piaţa muncii, printr-un certificat sau o diplomă, eliberate conform legislaţiei în vigoare. „La ora actuală, pe pagina web a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Arad, sunt publicate 211 de oferte de angajare cuprinzând un număr de 1.246 de locuri de muncă. O ofertă relativ redusă, ţinând cont că numărul şomerilor la nivelul lunii noiembrie 2020 era 4.582. Astfel, într-o perioadă în care șomajul este în creştere, adulții au nevoie, mai mult ca oricând, de reconversii profesionale. Îi încurajez pe toţi cei care doresc să se specializeze într-un anumit domeniu, să se înscrie cu încredere la programele noastre de formare profesională”, a declarat preşedintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.
Informații și înscrieri la Centrul de Formare Profesională CCIA Arad: strada Cloșca nr. 5, telefon 0730.188.299, email: carmen.crisan@ccia-arad.ro

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

eleven + four =