Cinci persoane rănite pe centura Ineului: o mașină a căzut într-un canal

Un accident rutier a avut loc aproape de miezul nopții, la Ineu. „În jurul orei 23.30, Garda de Intervenție nr. 1 Ineu din cadrul Detașamentului Ineu a intervenit cu o autospecială de stingere și modul descarcerare, o autospecială SMURD de prim ajutor și o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Arad pe centura orașului Ineu, pentru salvarea a trei persoane, blocate într-un autoturism ce a căzut în canalul de pe marginea șoselei”, a declarat maior George Pleșca, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.
La sosirea echipajelor de intervenție, mașina era în canal, pe roți, în apă până la nivelul geamurilor. „Echipajul de salvatori a acționat pentru extragerea celor trei victime din autoturism, doi adulți (un bărbat și o femeie) și un minor de 10 ani. Toți trei au fost în viață, dar cu multiple traumatisme și hipotermie”, a declarat maior George Pleșca, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.
A fost solicitat în sprijin și echipajul SMURD Terapie Intensivă Mobilă a Detașamentului de Pompieri Arad. Însă, după ce au scos cele trei persoane din mașina aflată în canal, salvatorii au mai găsit încă două victime, un bărbat și o fată minoră, care au reușit să iasă din mașină, cu politraumatisme. Toate cele persoane au fost transportate la unități medicale.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

twenty + fourteen =