[VIDEO] Bătaie ca-n filme în Vlaicu: trei tineri au fost rupți în bătaie de doi bărbați drogați

Totul s-a întâmplat în cartierul arădean Vlaicu, în plină zi: trei tineri au fost snopiți în bătaie de către doi bărbați drogați.
Doi bărbați, cu vârste de 24, respectiv 26 de ani din Arad, din senin s-au năpustit lovind cu pumnii și picioarele pe cei trei tineri, care în acel moment se aflau în zonă. Violențele au durat câteva minute, iar mai mulți cetățeni care au asistat la întreaga scenă au sunat la 112 solicitând un echipaj de Jandarmerie și unul de Ambulanță. Cei doi bărbați, auzind că s-a sunat la 112, au fugit de la fața locului într-o direcție necunoscută.
În câteva minute echipajul de Jandarmerie a ajuns la locul unde cei trei tineri au fost bătuți. La fața locului sosise și un echipaj de ambulanță. Cu semnalmentele celor doi agresori, jandarmii au plecat în căutarea lor, iar după aproximativ două ore, aceștia au fost identificați într-o stație de tramvai din zona Boul Roșu și conduși la sediul Poliției, în vederea luării măsurilor legale. Întrebați despre motivul conflictului, cei doi agresori au răspuns că au avut un conflict mai vechi cu cei trei tineri și erau și sub efectul unor substanțe interzise.

Pe numele celor doi bărbați, jandarmii au întocmit actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea și alte violențe, conform Codului Penal. Actele de sesizare au fost înaintate organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor.

Comentarii

comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

ten − 3 =